IVAN IVANOVIĆ: Čovek koji nosi stan na ruci

U Srbiji je preostao veoma mali broj ljudi kojima su „fore“ Ivana Ivanovića smešne. Iako dotičnom voditelju ništa nije sveto, počevši od crkve do državnih interesa, na njegove ispade više se i ne obraća pažnja. Međutim, Ivanović je na pljuvanju Srbije ostvario više nego uspešnu karijeru i to se najbolje može primetiti na njemu samom.

Osim što je dobro podgojen, Ivanović nosi i veoma skupu garderobu i nakit. To je postalo jasno pre nekoliko dana, kada je na internetu osvanula fotografija na kojoj se vidi  Ivanović koji nosi sat za koji smo utvrdili da mu je cena nešto manja od 40.000 evra. U pitanju je sat marke Rolex čije su sve komponente napravljene od belog zlata, uključujući čak i kazaljke koje pokazuju vreme.

Poznavaoci ovih ekskluzivnih satova su otišli toliko daleko u hvalospevi ovog sata, da su priznali kako se on ne može videti „ni kod jedne domaće javne ličnosti“. Ne treba posebno isticati kako je prosečna plata u Srbiji deset puta manja nego što je cena ovog sata, a sve to zahvaljujući političarima koje upravo Ivanović podržava i hvali u svojoj emisiji.

Nema sumnje da je pljuvanje i ismevanje Srbije dobar biznis, na osnovu kojeg se mogu zaraditi milioni. Ipak, jasno je da takva delatnost ostavlja trajne posledice na moralne skrupule čoveka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.