KO JE VLASNIK BOLESNE PEKARE LEBOVSKI?

Posle prošlonedeljnog prikazivanja filma o stradanju Srba u Jasenovcu, društvene mreže su se usijale od komentara. Uglavnom su to bili komentari koji su odobravali ovakav potez predsednika Vučića, da se jedan ovakav film snimi i konačno prikaže kroz kakve sve strahote je srpski  narod prolazio u drugom svetskom ratu, i na koje sve načine je stradao od strane ustaša u NDH. Naravno, tu je bilo i onih koji su na sve načine omalovažavali i kritikovali ovakvu vrstu prikazivanja istine, ali to su ljudi kojima je to posao, i od kojih se to i očekivalo,  i koji  svaki ovakav  pokušaj koriste da blate i pljuju po svom narodu. U moru ovakvih naloga, izdvoji se i nalog, koji je izazvao pravi skandal na Tviteru i koji je mnoge iznenadio svojim komentarom i stavom, ali ne i nas, jer znamo odlično o kome se radi, obzirom da im ovo nije prvi put  da vređaju svoj narod. U pitanju je oficijalni nalog poznatog lanca pekara Lebovski, a pošto je u pitanju nalog koji treba da promoviše svoje proizvode, a ne da širi i raspiruje mržnju protiv sopstvenog naroda, mi smo odlučili da vam pokažemo ko su ljudu koji  se u stvari kriju  iza tog naloga.

U podacima koje smo našli na zvaničnom sajtu Agencije za privredne registre stoji da je  direktor pekare Lebovski  Maja Dišić. U javnosti možda  nije toliko poznata, ali zato njen suprug  i te kako jeste. Svi se sećamo onog posla od pre desetak godina sa ugradnjom podzemnih kontejnera u Beogradu, e pa Majin suprug, gospodin Ljubiša Dišić je čovek čija firma je stajala iza ove propale akcije. Propale po građane Beograda, koji nisu ništa mogli da rade sa pokvarenim  kontejnerima, ali ne i po gospodina Dišića, koji je samo od ovog posla zaradio preko milion evra, a onda je te pare iskoristio za otvaranje lanaca pekara po gradu, poznate pod nazivom pekare Lebovski.

Možda je Maja Dišić na papiru osoba koja je glavna i odgovorana za sve što se dešava u pekarama Lebovski, ali  osoba koja je odgovorna  za ovakve stavove, i  koja u stvari stoji iza ovog naloga koji se podsmeva stradanjima srpskog naroda u Jasenovcu  je u stvari njen suprug, Ljubiša. Koliko Ljubiša voli ovakvu vrstu anti srpske propagande po društvenim mrežama govori nam podatak da ovo nije jedini nalog sa kojeg on širi mržnju, već ih ima više. Jedan od tih njegovih naloga koji mu služi da kritikuje i pljuje po svemu što je srpsko, je i nalog Zmaj od Kosmaja koji je u međuvremenu obrisao.

A kad smo se već dotakli gospodina Ljubiše Dišića, red je da vam i objasnimo ko je on. Ljubiša Dišić je bio vrlo blizak saradnik tadašnjeg  gradonačelnika Beograda, Dragana Đilasa, koji mu je i obezbedio posao  sa podzemnim kontejnerima, koji smo i pomenuli. Prilikom ugradnje tih pokvarenih kontejnera, gospodin Dišić je  Gradsku Čistoću oštetio za preko 6 miliona evra, a koje su podelili on i njegov kompanjon u ovom poslu, Dragan Đilas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.